SIERRA CORTINA, FINESTRAT, Appartement Max 6 pers.
Regio: ALICANTE NOORD
Locatie: FINISTRAT
Het appartement bevindt zich in de residentiële wijk van Sierra Cortina.Het werd gebouwd in 2006 en werd modern en stijlvol ingericht in september 2013. Het appartement bestaat uit een ruime living, een volledig ingerichte keuken met aparte opbergruimte, twee slaapkamers met elk een badkamer, een terras, een tuintje en een zwembad. Het appartement beschikt over airco. Privéparking en lift.
De woonkamer grenst aan het terras waardoor je volop kan genieten van het prachtige weer en uitzicht. De woonkamer werd gezellig ingericht met een salontafel met 6 stoelen, een comfortabele zetel (dat kan omgevormd worden tot een tweepersoonsbed), een plasma tv-scherm met satelliettelevisie, een geluidsinstallatie met een aansluiting voor een mp3-speler en wifi.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Eén slaapkamer met een dubbelbed en één slaapkamer met twee enkele bedden. Alle kamers geven uit op het terras. Bedlinnen is aanwezig.
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met bad, douche en toilet. In de badkamer zijn badhanddoeken aanwezig.
De keuken beschikt over een koelkast, diepvriezer, kookfornuis, oven, microgolfoven en een vaatwas. De keuken geeft ook uit op een bijkeuken met droogkast en wasmachine. U kan er ook een strijkplank en strijkijzer terugvinden.
Het grote terras geeft uit op een tuin. Ze beschikt over een tafel met zes stoelen en twee ligzetels.

Wie Costa Blanca zegt, denkt aan de zon, de zee en het strand! Aan de Costa Blanca is het steeds een aangenaam klimaat, zacht in de winter en lekker warm in de zomer. Een voordeel is ook dat zowel 's winters als 's zomers alles open is!

Het appartement ligt in Finestrat, een stadje tussen La Nucia en Villajoyosa. Op 2 kilometers van grote winkels en shopping, op 3 kilometer van het strand en stapvoets van gernomeerde golfterreinen.

Wij verhuren alle périodes van het jaar en het is ook ideaal geschikt voor overwinteraars. Meer info op onze website:
http://sierracortina.wix.com/finestrat

U kan ons een mailtje sturen: karlien.doise@gmail.com
U kan ons ook telefoneren: 0472/93 30 87

We spreken Nederlands en Frans.

Lees Disclaimer – indien u verder gaat betekent dit dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden. U huurt dus rechtstreeks van de eigenaar van het pand in de zoeker vermeld. Casaspanje kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gesteld worden voor de huurovereenkomst en transacties.

Regio

Locatie

Zoeken Alles weergeven
Wenst u te kopen?
Bekijk dan zeker ook www.casaspanje.be
info@casaspanje.com • +32 (0)476 416 351 • +32 (0)474 904 440 • 't Walletje 104 (hoek Herenweg) • 8300 Knokke-Heist • BTW 0441.664.358 • PlichtenleerDisclaimerGebruiksvoorwaarden